У Львові звітують комунальні підприємства

11:48 9 грудня 2019 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

2019 року дещо змінили формат звітувань комунальних підприємств – з огляду на реформи у житлово-комунальній сфері.

Про це повідомили в понеділок, 9 грудня, у Львівській міськраді, де також розповіли, що перед проведенням звітів працівники ЛКП проводять обходи мешканців і запрошують прийти на звіт, щоб з перших уст отримати інформацію як працює ЛКП, та розповісти чим задоволені в роботі, чим ні. Оскільки зараз у Львові відбувається реформа ЖКГ, реформа управління житловим фондом, тому ми дещо змінюємо формат проведення звітувань.

На звітах будуть присутні голови районних адміністрацій, представники теплоенерго і «Львівводоканалу», представники відділу соціальних служб та інших відділів і служб. Мешканцям розповідатимуть про списання будинків з балансу місцевих рад та варіанти, які можуть обрати мешканці після списання – створити ОСББ, найняти управляючу компанію чи перейти на самоуправління.

Для якісної підготовки до звіту і якісного донесення важливої для мешканців інформації, наше управління персоналом проводило навчання для кожного району. Тому, запрошують мешканців прийти на звіти і брати активну участь в обговоренні різного роду питань.

Як інформував «ЩЛ», звіти львівських комунальних підприємств про проведену у 2019 році роботу розпочилися 2 грудня.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів