У Львові звільнили за сон під час патрулювання чотирьох поліцейських

17:00 30 жовтня 2015 р.

Фото до новини


Фото: tvoemisto.tv

Позбулися й правоохоронців, які затіяли шарпанину з охороною та відвідувачами нічного клубу.

Речник прес-служби поліції Львова Катерина Рибій повідомила в п’ятницю інформагенції УНІАН: «28 жовтня четверо поліцейських спали під час служби в патрульному автомобілі на території Сихівського житлового масиву міста. Поліцейські звільнені за грубе порушення техніки безпеки – за сон в автомобілі. Вони не були п'яні, а просто дуже втомлені, тому зупинились поспати трохи. А це грубе порушення техніки безпеки.

Речник також зазначила, що п'ятьом поліцейським, які 29 жовтня проявили негідну поведінку під час відпочинку у нічному клубі «Метро», було запропоновано написати заяву на звільнення. Станом на сьогодні, їх заяви підписано, вони звільнені. Загалом, з початку роботи нової поліції Львова, звільнено 10 поліцейських за негативними мотивами. 

Про це повідомили сьогодні в інформагенції УНІАН, де також нагадали: «29 жовтня п’ятеро працівників поліції Львова, перебуваючи поза службою, вночі відпочивали у нічному клубі «Метро» на вулиці Зеленій і проявили некоректну поведінку, затіявши шарпанину з охороною та деякими відвідувачами клубу. Вирішувалося питання про звільнення цих працівників з поліції за негідну поведінку. Також у Львові звільнили працівника патрульної поліції, який 24 вересня зчинив бійку перебуваючи у нетверезому стані поза службою».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів