У Львові знищуватимуть гризунів

14:32 13 березня 2019 р.

Фото до новини


Фото: uzhgorod.in

Відділи профілактичної дезінфекції Львова проведуть із 13 березня до 19 квітня весняну суцільну одномоментну дератизацію у Львові, Винниках, Рудному й Брюховичах.

Про це повідомили в середу, 13 березня, в прес-службі Львівської міськради, де також розповіли: «Знищення мишовидних гризунів буде проводитися в школах, дитячих садочках, лікувальних закладах, установах культури, парках, скверах, у підвалах житлових будинків ЛКП, шляхом розкладання отрутопринади. Дератизацію проведуть досвідчені фахівці із застосуванням ліцензованих препаратів, та дотриманням усіх вимог безпеки»

У міськраді також поінформували: «Відтак, мешканців міста та посадових осіб просять сприяти у проведені вказаних робіт. Мешканцям будинків усіх форм власності (ОСББ, ЖБК, БУ КЕВ, відомчі), при наявності мишовидних гризунів у будівлях, пропонують звертатися до відділів профдезінфекції за місцем проживання. Зокрема, у Залізничному й Франківський районах – за телефоном 292-63-14, у Галицькому, Сихівському й Личаківському – 271-20-82, Шевченківському – 252-27-74».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів