У Львові знову збиратимуть сьогодні біля пам’ятника королю Данилу необхідне бійцям на фронті

10:48 7 травня 2015 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки громадської ініціативи «Допоможи фронту» в інтернет-мережі «Facebook»

Громадська організація «Допоможи фронту» вкотре повідомила про потреби захисників Вітчизни, а активіст Любов Возняк закликає допомогти їй перевдягнути солдатів батальйону «Львів».

На сторінці громадської організації «Допоможи фронту» в інтернет-мережі «Facebook» розмістили ілюстроване повідомлення про те, що сьогодні, 7 травня, й в суботу, 9-го, біля пам’ятника королю Данилу у Львові збиратимуть зі 17.00 до 19.00 бійцям на фронті засоби гігієни, вологі серветки, шкарпетки й сигарети.

Натомість активіст Любов Возняк ГО «Допоможи фронту» повідомила сьогодні, 6 травня: «Завтра маю забрати форму для хлопців з батальйону «Львів». А грошей на неї ще не маю, бо тільки нашкрябалося на взуття, яке нині заберу. Допоможіть, пліз!».

Любов Возняк написала це на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook», де волонтер невдовзі конкретизувала:

«Отож, на черзі батальйон «Львів», я вже про нього писала. Патріот Степан пожертвував 2 000 грн на рації – 2 шт Патріоточка Квіточка ))) – 2000 грн на рації – 2 шт. Отож, у хлопців є рації. Далі працюємо. Долучайтеся!

Батальйон «Львів», що приїхав на ротацю, знов звернувся вже вдруге до нас про допомогу. Просять перевдягнути 16 солдат: форму, берці, рації, акамулятори до раціій, рюкзаки тактичні, тактичні рукавиці, маскувальні сітки, поясну розгрузку.

Якщо серед моїх друзів є прихильники батальйону «Львів», то доєднуйтеся, переодягнемо їх разом! Карта ПриватБанку4149 4978 2970 9577 Возняк Любов Мирославівна (Лучкевич)».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів