У Львові знешкодили два артснаряди

10:45 17 липня 2019 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/MNSLVIV

Рятувальники знищили 16 липня у Львові застарілі боєприпаси.

Про це повідомили в середу, 17 липня, в прес-службі Головного управління ДСНС у Львівській області, де також розповіли, що 16 липня о 11:46 до рятувальники отримали повідомлення, що львів’яни натрапили під час прогулянки на відстані 70 метрів від житлового будинку №38а на вулиці Клепарівській на підозрілий металевий предмет, який був схожий на застарілий боєприпас. На місце події було направлено оперативну групу Шевченківського районного відділу ГУ ДСНС України у Львівській області, працівники котрої ідентифікували небезпечну знахідку як 152-міліметровий артилерійський снаряд часів Другої світової війни.

«Ділянку було огороджено, повідомлено в правоохоронні органи та подано заявку на знищення боєприпасу піротехніками. О 20:13 піротехнічний підрозділ вилучив застарілий артснаряд та знищив його у безпечному місці», – поінформували також в обласному управлінні ДСНС.

«Того ж дня піротехніки провели роботи на вулиці Хвильового, 3 у Львові, де на 75-міліметровий застарілий артилерійський снаряд натрапили мешканці під час земляних робіт. Боєприпас було вилучено та знищено. На місцях подій ніхто не постраждав», – повідомили також в обласному управлінні ДСНС та опублікували фоторепортаж.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів