У Львові знайдено тіло дитини, яка впала у каналізаційний колектор

15:46 11 жовтня 2013 р.

Фото до новини

Про це повідомляє сьогодні, 11 жовтня, обласне управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

За його інформацією, на вулиці Роксоляни у Львові - на відстані 1,5 кілометра від місця зникнення дворічного хлопчика, який провалився 10 жовтня у люк каналізаційного колектора, - після розчищення сміттєвих завалів знайдено його тіло.

За інформацією Головного управління ДСНС України у Львівській області близько 15.00 11 жовтня у каналізаційному колекторі на вул. Роксоляни, 57 рятувальниками знайдено тіло хлопчика, який 10 жовтня об 11.23 під час прогулянки впав у отвір каналізаційного колектора на вул. Широкій.

Всього до проведення пошуково-рятувальних робіт упродовж 11 жовтня було залучено 124 особи та 26 одиниць техніки, з них від ДСНС України 83 особи та 16 одиниць техніки, від ЛМКП «Львівводоканал» 25 осіб та 5 одиниць техніки, від Львівської центральної рятувально-водолазної служби 6 осіб та 1 одиниця техніки, від швидкої медичної допомоги 6 осіб 2 одиниці техніки, від МВС України 4 особи та 2 одиниці техніки.

Прокуратура Львова оголосила про підозру в службовій недбалості, що спричинило тяжкі наслідки (ч. 2 ст. 367 КК України), начальнику дільниці каналізаційних мереж західного району ЛМКП «Львівводоканал». Наразі його затримано в порядку ст. 208 КПК України. Окрім того, готується клопотання до слідчого судді про застосування до підорзюваного запобіжного заходу тримання під вартою. Про це "Щоденний Львів" повідомив сьогодні у матеріалі "За зникнення в каналізації малюка затримано посадовця «Львівводоканалу». За те, що люк був покритий не кришкою, а заглушкою.

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів