У Львові змінив систему обслуговування Центр надання адміністративних послуг

13:18 5 листопада 2014 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської міськради

Як повідомили в середу «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, упродовж двох тижнів у Центрі надання адмінпослуг Львова відбуватимуться навчання адміністраторів, які працюють у територіальних підрозділах ЦНАП у кожному районі міста.

У прес-службі міської ради повідомили сьогодні, 5 листопада, «Щоденному Львову» про зміни в системи обслуговування Центру надання адміністративних послуг. У повідомленні конкретизують:

«Упродовж двох тижнів у Центрі надання адміністративних послуг м. Львова відбуватимуться навчання адміністраторів, які працюють у територіальних підрозділах ЦНАП у кожному районі міста. Навчання проводять представники суб’єктів надання адміністративних послуг Львівської міської ради. Так, 3 та 4 листопада вивчали питання економічної політики. 

Начальник адміністративно-господарського управління. Валентина Бартошик повідомила також: «Продовжуючи роботу над підвищенням рівня обслуговування у ЦНАПах, ми зараз готуємо наших фахівців до надання нових послуг, підвищуємо їхній рівень компетентності у кожній галузі. Наступним етапом буде серія навчань, пов’язана із вивченням комунікативних стандартів, стресостійкістю, особистісним розвитком. Зараз ми шукаємо відповідних фахівців. Зазначені навчання проводяться з метою впровадження нової послуги: прийому заяв на отримання адміністративної послуги у кожному з 7-ми Центрів надання адміністративних послуг (міський ЦНАП та його 6 територіальних підрозділів)».

Відтак, з 17 листопада 2014 року мешканці, які до цього часу могли звертатися за адміністративною послугою, яку надає Львівська міська рада лише в ЦНАП на пл. Ринок, 1, зможуть подавати такі заяви і у Центрах надання адміністративних послуг в районних адміністраціях. Важливим також є те, що результат адміністративної послуги можна буде забрати в тому ЦНАПі, де і була подана заява. 

За результатами дводенних навчань з питань економіки, львів’яни можуть вже звертатись у територіальні підрозділи та замовляти такі послуги:

Повідомна реєстрація колективних договорів;

Встановлення режиму роботи для об’єктів торгівлі та побутового обслуговування, ресторанного господарства у тимчасових спорудах торговельного призначення;

Встановлення режиму роботи для стаціонарних об’єктів торгівлі та побутового обслуговування, ресторанного і ринкового господарства;

Погодження здійснення одноразової торгівлі під час проведення виставок-ярмарків, святкових заходів на території м. Львова;

Погодження реалізації питної води додаткової обробки з автоцистерни;

Погодження здійснення сезонної торгівлі баштанними культурами на території м. Львова;

Встановлення пріоритету на розміщення зовнішньої реклами;

Продовження пріоритету на розміщення зовнішньої реклами;

Скасування пріоритету на розміщення зовнішньої реклами;

Внесення змін до дозволу на розміщення зовнішньої реклами;

Переоформлення  дозволу на розміщення зовнішньої реклами;

Продовження  дії дозволу на розміщення зовнішньої реклами;

Розрахунок розміру пайового внеску на створення та розвиток інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста;

Укладення договору про пайову участь.

З бланками заяв та інформаційними картками із переліком необхідних документів можна ознайомитися в рубриці «Реєстр послуг» на офіційному сайті Львівської міської ради за посиланням: http://city-adm.lviv.ua/portal/directory-services/lvivska-miska-rada/upravlinnia-ekonomiky.

Важливо! У випадку, якщо Ви не задоволені рівнем обслуговування у ЦНАП, просимо Вас телефонувати на гарячу лінію міста за телефоном 15-80 та повідомляти про такі факти».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів