У Львові змінять у неділю з 14:30 до 16:30 маршрути тролейбусів №2, №7, №9, №10 і №12

17:28 20 березня 2015 р.

Фото до новини


Фото: lvivzaet.in.ua

Як повідомили в п’ятницю «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, з метою забезпечення безпеки учасників відкритого представлення проекту пам’ятника Митрополиту Андрею Шептицькому, у неділю, 22 березня, з 14:30 до 16:30 буде перекрито рух транспорту вулицях, прилеглих до площі святого Юра.

У прес-службі міської ради повідомили сьогодні, 20 березня, «Щоденному Львову»:

«З метою забезпечення безпеки учасників відкритого представлення проекту пам’ятника Митрополиту Андрею Шептицькому, у неділю, 22 березня, з 14:30 до 16:30 буде перекрито рух транспорту на вулицях Гоголя (з боку вулиці Городоцької), Листопадового Чину (з боку вулиці Гоголя), Матейка й Новаківського та на площі святого Юра (з боку вулиці Митрополита Андрея). У зв’язку з цим буде внесено зміни у рух громадського транспорту.

За інформацією управління  транспорту та зв’язку ЛМР, міські автобусні маршрути оминатимуть закриту ділянку вулицями Городоцькою й Бандери.

Як поінформували у ЛКП «Львівелектротранс», тролейбуси №7 та №12 курсуватимуть тільки до площі Кропивницького та в зворотному напрямку. А тролейбуси №2, №9 і №10  – до вулиці Ангеловича та у зворотному напрямку».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів