У Львові змінять на перехресті вулиць Тичини й Хвильового організацію дорожнього руху

11:23 11 листопада 2014 р.

Фото до новини


Фото: tvoemisto.tv

Як повідомили у вівторок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, на перехресті вулиць Тичини й Хвильового буде змінено напрямки «головна дорога» та «другорядна дорога».

У прес-службі міської ради повідомили у вівторок «Щоденному Львову», що на перехресті вулиць Тичини й Хвильового змінять організацію дорожнього руху. У повідомленні також конкретизують:

«Міська комісія з безпеки дорожнього руху прийняла рішення змінити організацію дорожнього руху на перехресті вулиць Тичини й Хвильового. Як повідомили у Шевченківській районній адміністрації, на цьому перехресті буде змінено напрямки «головна дорога» та «другорядна дорога».

«На сьогодні головною дорогою є вулиця Хвильового, однак по вулиці Тичини курсує громадський транспорт, тож комісія прийняла відповідне рішення змінити тут організацію дорожнього руху», – розповів начальник відділу комунального господарства Шевченківської районної адміністрації Володимир Шульга. За його словами, планується, що до кінця цього місяця на перехресті будуть встановлені відповідні дорожні знаки і буде змінено організацію дорожнього руху».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів