У Львові змінено маршрути автобусів №4А, №26, №30 і №53 – через ремонт вулиці Стуса

18:42 24 березня 2015 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської міськради

Як повідомили у вівторок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, на вулиці Стуса тривають демонтажні роботи – знімають асфальтне та тротуарне покриття, буде замінено каналізаційний колектор, також перевірять інженерні мережі на ділянці, де вже прокладено частину трамвайної колії.

У прес-службі міської ради повідомили сьогодні, 24 березня, «Щоденному Львову»:

«Як розповів директор ЛКП «Львівавтодор» Олег Береза, на вулиці Стуса тривають демонтажні роботи. Він також повідомив: «Знімають асфальтне та тротуарне покриття. Тут буде замінено каналізаційний колектор, також перевірять інженерні мережі на ділянці, де вже прокладена частина трамвайної колії».

Нагадаємо, 23 березня на ремонт закрили частину вулиці Стуса на ділянці від вулиці Снопківської до поспекту Червоної Калини.  У зв’язку з ремонтними роботами на вулиці Стуса внесені зміни у рух міських автобусних маршрутів №4А, №26, №30 і №53. 

Так, автобуси №4А, №26 та №53 оминатимуть вулицю Стуса за такою схемою: від центру – вулиця Франка – вулиця Панаса Мирного – вулиця Угорська – проспект Червоної Калини. У зворотному напрямі – проспект Червоної Калини – вулиця Угорська – вулиця Карбишева – вулиця Литвиненка – вулиця Панаса Мирного – вулиця Франка.

Автобуси №30 курсуватимуть в об’їзд вулиці Стуса за такою схемою: вулиця Франка – вулиця Панаса Мирного – вулиця Угорська – вулиця Карбишева – вулиця Литвиненка та у зворотному напрямку. 

Нагадаємо, у Львові відновили роботи з будівництва трамвайної колії на Сихів. Планується, що роботи будуть виконані до листопада цього року.

Згідно з проектом будівництва, трамвайну колію на Сихів прокладуть по вулиці Стуса вздовж проспекту Червоної Калини, до «Санта-Барбари».  Львівська міська рада просить вибачити за тимчасові незручності, пов’язані з виконанням ремонтних робіт».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів