У Львові зійшов з колії один із вагонів дитячої залізниці, – «VK» (оновлено)

10:10 11 травня 2015 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки громадської ініціативи «Варта 1» в інтернет-мережі «ВКонтакте»

На сторінці громадського об'єднання «Варта-1» в соцмережі розповіли в неділю про інцидент у Стрийському парку, про який немає згадки в повідомленні прес-служби управління МВС України на Львівській залізниці.

На сторінці громадського об'єднання «Варта-1» в соцмережі повідомили в неділю: «Сьогодні хотіли покататись на дитячій залізниці в Стрийському парку, спізнились на 25 хвилин, не встигли на останній рейс :( Як виявилось – на щастя... Вирішив піти та хоча б глянути на потяг та дитині показати. Як виявилось, один із вагонів зійшов з колії (див. фото). Школярі, які там продають квитки, просили не фотографувати та не розголошувати про пригоду :) Анонімно».

Про це повідомили сьогодні, 10 травня, на своїй сторінці громадського об'єднання «Варта-1» в інтернет-мережі «ВКонтакте». Натомість у прес-службі управління МВС України на Львівській залізниці розповіли:

«У Стрийському парку відбулось урочисте відкриття 64- сезону роботи Львівської дитячої залізниці поїзда «Вітерець». Дорослі та діти мали можливість проїхатись у дитячому поїзді, де обслуговуючий персонал складається з школярів, які мріють про майбутню професію залізничника.

Під захоплюючі оплески юних пасажирів свою мандрівку потяг Вітерець здійснив із станції Сонячна до станції Паркова.  На даному заході були присутні директор Львівської дитячої залізниці Дмитро Венгер, головний спеціаліст відділу освіти ЛОДА Юрій Савчин, начальник служби у справах дітей ЛОДА Володимир Лис, начальник кримінальної міліції у справах дітей УМВС України на Львівській залізниці підполковник міліції Ігор Чердак та працівники міліції разом із своєю малечею та всі охочі громадяни.

Ігор Чердак зазначив: «Сьогодні багато юних залізничників відправляться у свою першу подорож. я радий бачити на святі дітей, батьки, яких перебувають у зоні АТО та дітей, які не мають батьківського піклування. Я вдячний усім організаторам свята, які у нелегкий для країни час організували свято малюкам, запросивши всіх охочих проїхатись на оновленому поїзді «Вітерець». 

Також для юних поціновувачів поїзда була влаштована розважальна програма на якій були різноманітні конкурси, сюрпризи, подарунки та яскраве музичне оформлення. Дітей розважав веселий та смішний Левко Дурко, а матерів із їх святом привітав соліст гурту «Ватра» Володимир Питель».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів