У Львові зібрали біля входу на ринок 800 грамів ртуті

10:15 6 лютого 2020 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/MNSLVIV

5 лютого о 15:26 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення, що поблизу зупинки громадського транспорту на вулиці Виговського у Львові виявили три осередки розлитої ртуті

Про це розповіли в четвер, 6 лютого, в Головному управлінні ДСНС у Львівській області, де також поінформували, що до місця події негайно виїхало відділення радіаційно-хімічного та біологічного захисту загону технічної служби ГУ ДСНС України у Львівській області. Рятувальники механічним способом зібрали розлиту ртуть у кількості 800 грам та обробили поверхню, де була розлита ртуть, мильно-содовим демеркуризатором.

У департаменті з питань цивільного захисту Львівської облдержадміністрації повідомили, що ртуть виявили на зупинці громадського транспорту, біля центрального входу на ринок «Південний». А в «Телевізійній службі новин» каналу «1+1» розповіли: «Майже кілограм ртуті поруч з громадською зупинкою помітили перехожі у Львові. Небезпечна речовина була розлита на тротуарі аж на 15 квадратних метрах біля одного з найбільших ринків міста».

Як інформував «Щоденний Львів», біля торгово-виробничого комплексу «Південний» на вулиці Виговського виявили ртуть.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів