У Львові зі 17.00 до 19.00 частуватимуть грузинськими стравами й збиратимуть допомогу бійцям

11:55 30 травня 2015 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки громадської ініціативи «Допоможи фронту» в інтернет-мережі «Facebook»

Сьогодні «Львівський кульїнарний клюб «Zdorowja I Spoki'j» влаштує на підтримку акції волонтерів біля пам’ятника королю Данилу доброчинне частування грузинським «харчо» з хлібом «шоті».

Активісти громадської організації «Допоможи фронту» розмістили на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook» ілюстроване повідомлення про те, що волонтери збиратимуть сьогодні, 30 травня, зі 17.00 до 19.00 біля пам’ятника королю Данилу на площі Галицькій у Львові для бійців на передовій. Натомість на сторінці «VIRIBUS UNITIS • СПІЛЬНИМИ ЗУСИЛЛЯМИ • ДОПОМОЖИ ФРОНТУ» в соціальній мережі інформують:

«Прийди, скуштуй та підтримай! Допоможи фронту! Не забуваймо про своїх – війна ще не скінчилась, перемога попереду.

У суботу, 30 травня, у Львові на площі Галицькій біля Короля Данила відбудеться волонтерська збірка, організована ініціативою «Допоможи фронту». З 14.00 на підтримку акції «Львівський кульїнарний клюб «Zdorowja I Spoki'j» влаштовує доброчинне частування грузинським «харчо» з хлібом «шоті».

Це точно буде смачно, перевірено КК! Апетит – от що нам ніколи не зрадить і підтримає в тривожний час! Поспішайте, казан не безкінечний!

Галицькі господиньки! Хто має можливість, час і бажання долучитися – приносьте домашні солодкі смаколики. Будемо раді вашій допомозі.

Зібрані кошти будуть передані волонтерам для придбання спорядження для бійців визвольної війни. Не прогавте шансу поїсти на свіжому повітрі, підтримати одне одного бадьорим спілкуванням і допомогти нашим хлопцям на фронті.

З 13.00 по 19.00 волонтери з ДФ збиратимуть вкрай необхідні у війську речі та кошти на їх придбання. Достойно і з користю, назло ворогу – частуймося і допомагаймо!».

Про це написали на сторінці «VIRIBUS UNITIS • СПІЛЬНИМИ ЗУСИЛЛЯМИ • ДОПОМОЖИ ФРОНТУ» в інтернет-мережі «Facebook».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів