У Львові згорів «Mercedes»

10:05 3 грудня 2019 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/MNSLVIV

У вівторок, 3 грудня, 3 грудня о 03:03 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в припаркованому автомобілі «Mercedes-Benz» на вулиці Гулак-Артемовського 7 у Львові.

До місця події негайно виїхали рятувальники 1-ї державної пожежно-рятувальної частини Львова. На момент прибуття пожежно-рятувального відділення до місця виклику, автівка вже була охоплена вогнем. Не гаючи часу вогнеборці приступили до проведення робіт з ліквідації пожежі.

Завдяки злагодженим діям вогнеборців, вдалось запобігти подальшому поширенню пожежі й врятувати від згорання поруч припарковані автомобілі. Пожежу локалізовано о 03:18, ліквідовано о 03:22.

Вогнем знищено автомобіль «Mercedes-Benz» та пошкоджено сусідній автомобіль «Renault Megane». До ліквідації пожежі залучили вісьмох рятувальників і дві одиниці спецтехніки.

Про це повідомили у вівторок, 3 грудня, в Головному управлінні ДСНС у Львівській області. Як інформував «ЩЛ», 2 грудня «Renault Kеngoo» спалахнув неподалік Львова – в селі Лапаївка в Пустомитівському районі.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів