У Львові збирають допомогу для морських піхотинців у Феодосії

14:31 6 березня 2014 р.

Фото до новини


Фото: «Українська правда»

Наші військовослужбовці в Криму потребують продукти, засоби індивідуального захисту, освітлення й зв’язку.

Відтак у Львові ініціюють збір найнеобхідніших речей, які планують відвезти до Криму. Як розповів у коментарі Західній інформаційній корпорації львів’янин Володимир – офіцер, який 12 років служив у армії, він збирає найбільш потрібні військовим речі – ліхтарики, прилади нічного бачення, засоби транкінгового радіозв’язку, які найближчим часом планує везти у Крим.

Окрім того, є велика потреба в iPad (можна використані, але щоб працювала відеокамера), аби можна було «стрімити» з місця події. Також потрібні модеми для зв’язку.

Зі слів Володимира, його однокурсник, який служить у згаданій частині, передає інформацію про те, що потрібно військовим. Володимир зазначив, що збирається летіти до Криму, відтак, фізично не зможе взяти багато речей, тому збирає найнеобхідніше. Однак, за його словами, усі бажаючі можуть передавати військовим у Феодосії потрібні речі, до прикладу, Новою поштою. «Військові кажуть, що з боєм, але виходити з частини можуть», – додав п. Володимир.

Він закликав долучатись до його ініціативи інших небайдужих. Телефон п. Володимира 067 956 66 16.

Західна інформаційна корпорація додає, що користувачі інтернет-мережі «Facebook»: повідомляють, що у згаданій частині у Феодосії – постійні перебої зі світлом, водою та харчами. Військовим потрібні, серед іншого, бронежилети, наколінники та налокітники.

Як відомо, озброєні люди та козаки, які заблокували батальйон морської піхоти ВМС України у Феодосії, вимагають від військових скласти зброю. 5 березня навколо батальйону морської піхоти у Феодосії вивісили російські прапори, хоча частина залишається вірною присязі українській державі. Російські військові окопалися, там також є БТРи.

Російські військові сидять в окопах, навколо по периметру вся частина заблокована. Як повідомлялося, у Дніпропетровську впродовж дня зібрали 400 кг продуктів для військової частини у Феодосії.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів