У Львові збудують цьогоріч дві модульні котельні, – ЛМР

11:18 25 лютого 2016 р.

Фото до новини


Фото: depo.ua

Кошти на будівництво модульної котельні на вулиці Квітовій, 10 у сумі 6,5 млн. гривень заклали у бюджеті розвитку Львова, а модульну котельню на вулиці Коновальця, 103а збудують за кошти ЛМКП «Львівтеплоенерго».

«Як повідомили у ЛМКП «Львівтеплоенерго», у 2016 році, заплановано збудувати дві модульні котельні – на вулиці Квітовій, 10 та вулиці Коновальця, 103а», – повідомили сьогодні, 25 лютого, «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, де також розповіли подробиці:

«Встановлення окремостоячих модульних котелень на вулиці Квітовій, 10 та вулиці Коновальця, 103а дасть можливість забезпечити надійне і безперебійне теплопостачання та ліквідувати дві підвальні котельні на вулиці Коновальця, 99 та 103. ККД цих підвальних котелень становив не більше 60%, адже котли, які тут встановлені, є в аварійному стані. Все обладнання відпрацювало кілька термінів корисного використання і потребує заміни. 

Натомість, у модульних котельнях буде встановлено сучасне обладнання, яке забезпечить економію теплоносіїв: котли з високим ККД – не менше 92%, насосні агрегати з частотним регулюванням обертів двигунів, прилади обліку, автоматизація і погодне регулювання котлами. Модульні котельні працюють в автономному режимі.

За інформацією управління інженерного господарства ЛМР, кошти на будівництво модульної котельні на вулиці Квітовій, 10 у сумі 6,5 млн. гривень заклали у бюджеті розвитку Львова, а модульну котельню на вулиці Коновальця, 103а збудують за кошти ЛМКП «Львівтеплоенерго». Вартість робіт складе 6, 679 млн. гривень.

Нагадаємо, на балансі ЛМКП «Львівтеплоенерго» вже є три модульні котельні».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів