У Львові збільшилася кількість постраждалих від ракетного обстрілу

10:32 5 вересня 2024 р.

Фото до новини

Станом на цю годину відомо, що загалом постраждали 66 людей.

Про це повідомила пресслужба ЛМР, пише  DailyLviv.com

Як повідомили в міському управлінні охорони здоров’я, загалом медичної допомоги учора потребувало 66 людей, з них 10 дітей. У міські медичні заклади було госпіталізовано 29 осіб, з них 8 дітей. Дорослі: у лікарню святого Пантелеймона – 10 осіб, у лікарню святого Луки – 11 осіб. Усі восьмеро дітей перебувають у  лікарні святого Миколая. Стан 7 пацієнтів стабільно важкий, без загрози життю. Після повторного звернення один пацієнт, що лікувався амбулаторно, був госпіталізований у лікарню святого Пантелеймона. Його стан – середньої важкості.

На амбулаторному лікуванні після надання потрібної невідкладної допомоги перебувають зараз 37 осіб, з них 2 дітей. Додатково одна дитина звернулася до 5-ї міської комунальної поліклініки. Після огляду та консультації вона перебуває на амбулаторному лікуванні.

До слова, львів’ян закликають здавати кров: Міський центр служби крові працює щобудня з 8:30 до 13:30 у будні на вул. Миколайчука, 9.

«Потрібна донорська кров усіх груп крові. З неї спеціалісти виготовлятимуть цільну кров, а також усі можливі її компоненти. Тож закликаємо усіх небайдужих прийти та допомогти медикам рятувати життя українців!», – повідомили в Першому територіальному медоб’єднанні Львова.

Щоб здати кров, донору необхідно мати з собою документ, що засвідчує особу.

Деталі стосовно донації можна з’ясувати за номером Центру служби крові: 0322 581 177.

Нагадаємо, 4 вересня близько п’ятої години ранку ворог здійснив комбіновану атаку по Львову ракетами та шахедами. Руйнувань зазнали 188 будівель, з яких 5 навчальних закладів, 2 центри творчості, 2 медичні установи, храм ПЦУ св. Юрія Переможця, що на вул. Чернівецькій. 

Сьогодні, 5 вересня, у місті оголошено Днем жалоби за загиблими внаслідок російської атаки.

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів