У Львові завершили заміну колектора на вулиці Замарстинівській

16:05 24 червня 2019 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

Ремонт ділянки вулиці Замарстинівської від вулиці Липинського до вулиці Гайдамацької повністю завершити до кінця цього року.

Про це повідомили в понеділок, 24 червня, в прес-службі Львівської міськради, де також розповіли: «Дорога залишиться у тих відстанях, яких була до ремонту. Вона буде вимощена бруківкою. Вся бруківка, яка була демонтована, використовується для замощення дорожнього покриття».

«Станом на сьогодні прокладено 343 метрів каналізаційного колектору діаметром 1600 міліметрів на ділянці від вулиці Липинського до вулиці Гайдамацької. На ділянці від вулиці Липинського до вулиці Торф’яної завершено влаштування каналізаційних колекторів – прокладено 138 метрів каналізаційного колектору діаметром 800 міліметрів та 15 метрів діаметром 400 міліметрів. На даний час на цій ділянці виконується підключення будинків та ринв до каналізації», – поінформували також у міськраді.

«Прокладено 480 метрів водопроводу діаметром 160 міліметрів до вулиці Дашкевича; прокладено трамвайну колію, довжиною 295  метрів до вулиці Баронча; укладено плити під трамвайну колію 620 квадратних метрів до вулиці Баронча; замощено трамвайну колію і проїзну частину бруківкою площею 1320 квадратних метрів до вулиці Баронча; замощено тротуари до перехрестя з вулиці Баронча. Зараз проводяться роботи по влаштуванні піщано-щебеневої основи під трамвайні колії на ділянці від вулиці Баронча до вулиці Циганівка», – розповіли також у міськраді.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів