У Львові завершили прийом анкет від претендентів служити в новій патрульній поліції

16:00 20 травня 2015 р.

Фото до новини


Фото: Lvivpost.net

До нової патрульної поліції Львова зголосилися майже вісім з половиною тисяч хлопців і дівчат.

У Львові завершився етап відбору бажаючих служити в новій патрульній поліції, під час якого вони заповнювали анкети. Зараз конкурсанти проходять тестування.

Попереду у них – навчання та іспити. Заступник начальника Львівського обласного управління МВС, полковник міліції Сергій Зюбаненко, розповів також:

«Майже вісім з половиною тисяч бажаючих служити у новій патрульній поліції заповнили анкети. Близько 70 відсотків з них – хлопці, близько 60 відсотків –з вищою освітою.

Наразі усі проходять так зване тестуваннязагальних знань. Тест загальних знань, прийнятий у багатьох країнах світу, не передбачає наявності у майбутніх поліцейських якихось спеціальних знань та навичок – мова йде про загальноосвітній рівень претендентів.

Конкурсанти повинні відповісти на шістдесят запитань і мають на це півторигодини. Все в електронному вигляді, що виключає корупційну складову. По завершенні тестування людина одразу бачить свій бал на моніторі комп’ютера.

У подальшому на конкурсантів чекають заліки з фізичної підготовки. Далі – навчання та іспити.

У результаті ми візьмемо на роботу близько тисяч кращих кандидатів. Інших конкурсантів ми ставимо в резерв, щоб у будь-який момент викликатиїх при потребі».

Повідомлення Сергія Зюбаненка передали сьогодні, 20 травня, в прес-службі (відділі зв’язків із громадськістю) Львівського обласного управління МВС.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів