У Львові затвердили єдиний трафарет ознакування маршрутних автобусів (відео)

20:23 3 липня 2014 р.

Фото до новини


Фото: Zaxid.net

Їхні номери та подачу інформації про маршрути «звели до спільного знаменника» в четвер міськрада й громадські активісти.


Відео: Zaxid.net

Інтернет-видання «Zaxid.net» інформує сьогодні, 3 липня, в повідомленні «У Львові затвердили єдине ознакування для всіх «маршруток»

«В межах перевірки якості транспортних перевезень Львівська міська рада спільно з громадськими активістами затвердила єдиний для всіх перевізників трафарет, на якому міститься номер та маршрут автобуса. Про це «Zaxid.net» розповів начальник управління транспорту та зв'язку ЛМР Віктор Щир.

Він зазначив, що міська рада зараз співпрацює з низкою громадських організацій, спільно з якими вони приймають рішення щодо покращення перевезень. Одним з таких рішень було затвердження єдиного трафарету для всіх перевізників.

«Ми уже знайшли компанію, яка виробить трафарети однакового зразка для всіх перевізників, і ми поставимо їх, як тільки вони будуть готові», – пояснив чиновник.

Як розповів «Zaxid.net» один з учасників ГР «За якісний транспорт» Ігор Стукалець, на сьогодні більшість трафаретів не відповідають вимогам і громадськість подала свої пропозиції щодо того, як вони повинні бути розроблені.

Пропозиції громадських організацій:

Передній трафарет: номер маршруту на синьому тлі, найменування початкового і кінцевого пункту на білому тлі (дублюється латинкою), 800х230мм.

Боковий: номер маршруту на синьому тлі, кінцеві зупинки та перелік проміжних на білому, 1000х230мм.

За словами Стукальця, всі таблички обов’язково повинні мати підсвітку у темну пору доби.

Також він додав, що за взірець взято трафарети перевізника ТЗоВ «Успіх БМ», який обслуговує маршрути №47А, №48, №49, №50, №51.

Як повідомляв «Zaxid.net», у Львові триватимуть постійні перевірки маршруток, під час яких увага звертатиметься абсолютно на все: від укомплектування автобусу аптечкою та необхідними наклейками до поведінки та якості роботи водія».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів