У Львові зареєстрували минулої доби 29 ДТП

09:40 16 вересня 2019 р.

Фото до новини


Фото: lv.npu.gov.ua

15 вересня на автодорогах Львівської області зареєстрували 60 дорожньо-транспортних пригод, п’ять із яких були з потерпілими – загинули двоє людей, ще четверо – травмувалися.

Про це повідомили в понеділок, 16 вересня, в Головному управлінні поліції у Львівській області, де також розповіли, що, зокрема, у Львові зареєстрували минулої доби 29 ДТП .

Як інформував «Щоденний Львів», 15 вересня близько 12.45 на автодорозі «Львів-Краківець» у Яворівському районі зіткнулися мікроавтобус «Опель Віваро», яким керував 29-річний житель одного зі сіл Яворівського району, й «Форд Галаксі», за кермом якого перебував 25-річний житель селища Немирів. Водій «Опеля» отримав тілесні ушкодження, від яких помер дорогою у лікарню.

Натомість 29-річний водій вантажного автомобіля «Вольво» з одного зі сіл Золочівського району не впорався 15 вересня близько 20.30 на автодорозі «Львів-Самбір-Ужгород» у Рудках у Самбірському районі з керуванням, з’їхав з проїзної частини, перекинувся й отримав унаслідок ДТП тілесні ушкодження, від яких помер на місці події».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів