У Львові запрацює ще один арештмайданчик

14:15 16 квітня 2018 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

У міськраді запевнили: «Відсьогодні, 16 квітня, з 15.00 на території «Львівелектротрансу» на вулиці Вітовського, 57 запрацює новий спецмайданчик для тимчасового перебування автомобілів, які «Муніципальна варта» евакуйовує з місць, заборонених для паркування».

Про це повідомили сьогодні, 16 квітня, в прес-службі Львівської міськради. Начальник управління безпеки міста Юрій Діль уточнив: «Сьогодні запрацює новий арештмайданчик на вулиці Вітовського, 57 – це територія «Львівелектротрансу». Ця ділянка розрахована орієнтовно на 30-40 автомобілів. Ми вже встановили там освітлення, будку, сьогодні до обіду облаштуємо термінали. Тобто територія вже готова до використання. Цю ділянку буде обслуговувати ДП «Інформ-Ресурси», оскільки воно з Нацполіцією може здійснювати таку діяльність».

Юрій Діль доповнив: «Цей майданчик має багато переваг, оскільки він буде цілодобовий і без вихідних, на противагу майданчику на вул. Конюшинній. Спецмайданчик на вулиці Вітовського матиме ще одну приємну річ – людина зможе здійснювати оплату відразу на місці, оскільки територія забезпечена терміналами. Окрім цього, нове місце для тимчасового перебування автомобілів має зручну локацію: ближче що центру, що дасть змогу значно економити і кошти на пальне, і час евакуації транспорту».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів