У Львові залізничний вокзал спільно патрулюють правоохоронці й громадські активісти

14:34 6 січня 2015 р.

Фото до новини


Фото: підрозділ зв’язків з громадськістю УМВС на Львівській залізниці

Як повідомили у вівторок у підрозділі зв’язків з громадськістю УМВС на Львівській залізниці, на вокзалі станції Львів спільно з працівниками міліції участь в охороні громадського порядку беруть члени громадських формувань Автомайдан, «Варта 1», «Скеля», ЛКП «Муніципальна дружина», ГФ «Варта 700», народна самооборона Львівщини, кампанія з безпеки дорожнього руху «Безпечне місто».

У прес-службі (підрозділі зв’язків з громадськістю) УМВС на Львівській залізниці, інформують сьогодні, 6 січня, в повідомленні «Безпека транспортних магістралей в умовах посиленої терористичної загрози – основне завдання громадськості та міліції»:

«Забезпечення правопорядку на об’єктах пасажирської інфраструктури залізничного транспорту в умовах продовження агресії на сході держави, недопущення терористичних актів, є головним завданням транспортної міліції. Враховуючи значне збільшення кількості пасажирів, які прибувають на Різдвяні свята у західні області України, керівництво Управління звернулося до громадських організацій, які спеціалізуються у питаннях охорони громадського порядку, сприяють правоохоронним органам у протидії деструктивним силам які мають сепаратиські настрої, щодо участі у забезпеченні правопорядку на вокзалах обласних міст західного регіону держави.

Ініціатива керівництва Управління знайшла відгук в громадських організаціях. Щоденно наряди патрульної служби посилюються працівниками відомчої воєнізованої охорони на залізничному транспорті та членами громадських формувань.

Для прикладу, на вокзалі станції Львів спільно з працівниками міліції участь в охороні громадського порядку беруть члени громадських формувань Автомайдан, «Варта 1», «Скеля», ЛКП «Муніципальна дружина», ГФ «Варта 700», народна самооборона Львівщини, кампанія з безпеки дорожнього руху «Безпечне місто». Громадські активісти не тільки безпосередньо приймають участь у забезпеченні правопорядку спільно з працівниками міліції, а й організували обмін інформацією щодо стану громадської безпеки в усіх місцях з масовим перебуванням громадян.

Це здійснено з допомогою новітніх інформаційних технологій приєднавши чергову частину лінійного відділу до інформаційної мережі громадських формувань, які розпочали свою діяльність в період подій на майдані Незалежності. Інструктажі спільних нарядів проводять керівники лінійних відділів.

На вокзалів станції Львів на спільному інструктажі начальник лінійного відділу на станції Львів полковник міліції Віталій Горський довів оперативну обстановку зосередив увагу на пильність та дотримання законності. Головною особливістю участі громадських активістів є те, що усі розуміють безпека це завдання усіх».

Як інформував «ЩЛ», на вокзалі у Львові правоохоронці заносять дані пасажирів із Донбасу в електронну базу – чоловіків, які зійшли з потягу «Маріуполь-Львів», зустрічає місцева міліція і знімає відбитки пальців.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів