У Львові закрили на ремонт ізолятор міськуправління міліції

17:45 8 червня 2015 р.

Фото до новини


Фото: mvs.gov.ua

Наразі всі затримані правоохоронцями переведені в найближчі до Львова ізолятори, які відповідають європейським вимогам. Які саме - міліціонери не уточнюють.

Ізолятор тимчасового тримання Львівського міського управління міліції закритий на ремонт. Наразі усі затримані переведені у найближчі до Львова ізолятори.

«Основні претензія до нашого ІТТ – це невідповідність його європейським нормам та стандартам. Якщо деталізувати, то основні недоліки – це відсутність прогулянкового дворика для затриманих та відсутність кімнати для побачень», – розповів начальник Львівського міського управління міліції полковник міліції Павло Гарасим.

Зараз усіх затриманих перевели у найближчі до Львова ізолятори, які відповідають європейським вимогам, а приміщення львівського ІТТ готується до ремонту. «Ситуація дещо ускладнюється тим, що будинок, у якому розташований ізолятор, має історичне значення, тому для проведення будь-яких змін чи реконструкції необхідно отримати ряд дозволів і, звичайно, кошти. Зараз ми над цим працюємо», – зазначив Павло Гарасим.

Про це повідомили сьогодні, 8 червня, в прес-службі Львівського обласного управління МВС.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів