У Львові загинув під колесами автобуса велосипедист (оновлено)

11:26 29 липня 2015 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки Львівського обласного управління ДСНС в інтернет-мережі «Facebook»

28 липня о 22:51 на перехресті вулиць Городоцької й Чернівецької у Львові водій маршрутного автобуса «МАН» №49 сполученням «Приміський вокзал-Рясне-2» скоїв наїзд на велосипедиста 1997 року народження, жителя Львова, який від отриманих травм загинув на місці події.

«Причина події з’ясовується. Проводиться дослідча перевірка», – повідомили сьогодні, 29 липня, на сайті департаменту з питань цивільного захисту Львівської обласної державної адміністрації.

«Учора, 28 липня, о 22:51 водій маршрутного автобуса сполученням «Приміський вокзал-Рясне-2» скоїв на перехресті вулиць Городоцької й Чернівецької у Львові наїзд на велосипедиста 1997 року народження, жителя Львова. Велосипедист від отриманих травм загинув на місці події. Причина події з’ясовується. Проводиться дослідча перевірка», – повідомили сьогодні, 29 липня, «Щоденному Львову», в прес-службі міської ради.

Натомість у прес-службі Львівського обласного управління ДСНС повідомили сьогодні, 29 липня: «28 липня о 22:04 до рятувальників надійшло повідомлення, що на вулиці Городоцькій у Львові по відбулося зіткнення автобусу « МАН» та велосипедиста 1997 року народження. Внаслідок ДТП велосипедист загинув на місці події. Для надання допомоги залучалось пожежно-рятувальні відділення. Особовим складом яких, проводились роботи по вивільненню загиблого з під автобусу за допомогою домкратів та пневматичної подушки».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів