У Львові загинула внаслідок зіткнення з деревом водій «Мерседеса»

09:10 13 липня 2019 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/groups/varta1.official

«Мерседес» з іноземною реєстрацією зіткнувся у суботу, 13 липня, о 06:00 на вулиці Городоцькій із деревом.

Про це повідомили в суботу, 13 липня, на сторінці громадської організації «Варта 1» в інтернет-мережі «Facebook», де також розповіли: «21-річна водій «Мерседеса» загинула на місці ДТП, пасажира забрали у лікарню на Топольну».

«Також є інформація, що водій вчинила ДТП з іншим автомобілем раніше і там, зв слів іншого водія, поводилася неадекватно (можливо – в стані алкогольного сп’яніння), з місці першого ДТП жінка втекла зі словами «я вмію їздити, дивись як» і погнала, вже через пару хвилин відбулося смертельне ДТП, унаслідок якого жінка загинула», – поінформували на сторінці громадської організації «Варта 1» в інтернет-мережі «Facebook» та опублікували відео фото з місця події.

Натомість у Головному управлінні поліції у Львівській області розповіли: в суботу, 13 липня: «Дорожньо-транспортна пригода трапилася сьогодні, 13 липня, о 5.10 на вулиці Городоцькій, 280 у Львові. Як попередньо з’ясували працівники поліції, водій автомобіля «Мерседес Бенц», 21-річна жителька Пустомитівського району, не впоралася з керуванням, з’їхала з дороги, збила електроопору та в’їхала у дерево».

«Водійка від отриманих травм померла на місці події. Пасажира автомобіля, 21-річного жителя Пустомитівського району, з тілесними ушкодженнями доставлено в лікарню, діагноз наразі уточнюється», – повідомили також в обласному управлінні поліції.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів