У Львові загинули в результаті зіткнень із мотоциклами двоє людей (оновлено)

09:28 16 вересня 2014 р.

Фото до новини


Фото: sai.gov.ua

У прес-службі обласного управління ДАІ повідомили у вівторок про трагедію на вулиці Пасічній, у департаменті з питань цивільного захисту ЛОДА – про ДТП на Пасічній.

У Львові водій мотоцикла збив на смерть дівчину-пішохода. Трагічна подія сталася вчора, 15 вересня, близько 20.55 години на вулиці Пасічній, 75.

За попередніми даними, 22-річний юнак, керуючи мотоциклом, збив на нерегульованому пішохідному переході 19-річну мешканку Бродівського району. Від отриманих травм дівчина загинула на місці пригоди.

Окрім цього, постраждав водій мотоцикла. Юнака було скеровано до операційного відділення лікарні.

Правоохоронці встановлюють усі обставини та причини цієї дорожньо-транспортної пригоди. Триває розслідування. 

Про це повідомили у вівторок у прес-службі обласного управління ДАІ. Натомість у департамент з питань цивільного захисту облдержадміністрації розповіли:

«15 вересня о 23.10 у м. Львові, на вул. Пасічній, 75 (Личаківський район) на пішохідному переході водій мотоцикла «Апрілія» Михайло Р., 1992 року народження, житель м. Львова, скоїв наїзд на пішохода (невстановлена особа чоловічої статі віком приблизно 20 років), який від отриманих травм загинув на місці події. Водій мотоцикла у важкому стані госпіталізований в реанімаційне відділення 8-ої міської клінічної лікарні м. Львова. Причини події – з’ясовуються. Проводиться дослідча перевірка».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів