У Львові загинула через необережність за кермом велосипеда вже друга дитина (відео)

14:20 24 червня 2015 р.

Фото до новини


Фото: vk.com

12-річний львів’янин Сашко впав з ровера й наштрикнувся на кермо.

Ця трагедія трапилась на подвір'ї школи. За словами очевидців, 12-річний Сашко пустував, відпустивши кермо велосипеда хотів проїхати бордюр та перечепився, у падінні наштрикнувся на металеву ручку.

Однокласник загиблого Мар'ян катався того вечора з Сашком на велосипеді. Каже, що те, як падав товариш не бачив – застав його вже на землі. Розповів також: «Я побачив, що він тримається за живіт з низу і я його запитав чи він задихається і він помахав головою, я зразу покликав людей, вони підійшли, один почав дзвонити до швидкої.

«Медики приїхали дуже швидко, – кажуть очевидці, –хлопця терміново транспортували у найближчу лікарню – ознак зовнішньої кровотечі не було. У лікарні діагностували розрив печінки і сильну внутрішню кровотечу. Такі травми для любителів велосипедів – рідкість».

«Був зразу взятий на операційний стіл, прооперований, зроблена операція щоб зупинити ту кровотечу, але незважаючи на усі реанімаційні заходи не вдалось врятувати цю дитину», – повідомив заступник головного лікаря Львівської лікарні №8 Ігор Стояновський.

Класний керівник розповів, що на останньому уроці якраз обговорювали з дітьми безпеку літнього відпочинку. За словами сусідів хлопчик рік тому впав з дерева, мав важку травму хребта і був прикутий до ліжка. Батьки дуже пильнували за єдиним сином. За останні два місяці у Львові це друга схожа дитяча смерть.

У травні 12-річна дівчинка померла від втрати крові – падаючи з велосипеда вона розірвала артерію. Про це повідомили сьогодні, 24 червня, в «Телевізійній службі новин» каналу «1+1».

Як інформував «ЩЛ», у Львові попрощалися з 12-річним Сашком, який загинув унаслідок падіння з велосипеда.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів