У Львові заблокували рух на вулиці Коперника вкладники банку «Форум» (відео)

11:53 4 червня 2014 р.

Фото до новини


Фото: YouTube

Відтак співробітники ДАІ організували в середу об’їзд по Банківській.


Відео: Vgolos Vgolos

Інформагенція «Вголос» розповіла сьогодні, 4 червня, в повідомленні «У Львові вкладники банку «Форум» заблокували рух на Коперника (відео)»:

«Сьогодні зранку близько 100 вкладників банку «Форум», які прийшли на пікет обласного управління Нацбанку на вул. Коперніка з вимогою не ліквідовувати банк, заблокували проїзд. Про це передає кореспондент «Вголосу».

Під час пікету його учасники перекрили проїжджу частину внаслідок чого рух автотранспорту було скеровано на вул. Банківську. Працівники ДАІ організували об’їзд по вул. Банківській.

Як стверджують вкладники, спочатку Нацбанк відмовив «Форуму» у наданні рефінансування, що в підсумку призвело до запровадження в цьому банку тимчасової адміністрації. Зараз «Форум» на порозі ліквідації та продажу його активів з можливим дисконтом більш як 50%.

Зважаючи на критичну ситуацію, клієнти банку запропонували кроки для виходу з ситуації. Нагадаємо, 28 березня у Львові кілька сотень осіб взяли участь у мирному мітингу на підтримку банку «Форум» біля обласного управління Нацбанку».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів