У Львові з 18 серпня водії зменшать швидкість на вулицях Науковій, Любінській і Липинського

11:00 15 серпня 2014 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської міськради

Як пояснили в креативній групі кампанії «Безпечне місто», на цих ділянках доріг водії часто перевищують швидкість, чим спричиняють ДТП.

Як повідомили в п’ятницю «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, з 18 серпня стартують акції для водіїв з обмеження швидкості на вул. Науковій, Любінській і Липинського. У повідомленні також конкретизують:

«Як зазначила креативна група кампанії «Безпечне місто», на цих ділянках доріг водії часто перевищують швидкість, чим спричиняють ДТП. Керівник кампанії Олександра Паняк зазначила з цього приводу:

«Ми закликаємо водіїв пригальмовувати поблизу пішохідних переходів і не розганятися на автомобілях поблизу шкіл і дитячих майданчиків. Надмірна швидкість на дорогах міста – це дуже небезпечно для здоров’я та життя пішоходів, особливо дітей, які скоро підуть у школи на навчання». 

Нагадаємо, що акції з обмеження швидкості для водіїв «40 км/год» раніше відбулися на перехресті вул. Стрийська – вул. Максимовича, перехресті вул. Пасічна – вул. Ярошинської, вул. Городоцька, вул. Коперника і вул. Княгині Ольги. 

Довідка

«Безпечне місто» – кампанія з безпеки дорожнього руху, яку реалізовує об’єднання «Самопоміч».

Детальніше на сайті: www.safe-city.com.ua, та у соціальній мережі: www.facebook.com/lvivbezpechnemisto».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів