У Львові з 17.00 до 19.00 – традиційний збір необхідного бійцям біля пам’ятника королю Данилу

12:18 28 березня 2015 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки волонтера Любові Возняк в інтернет-мережі «Facebook»

Активіст громадської ініціативи «Допоможи фронту» Любов Возняк повідомила про те, що потребують бійці на передовій, а відтак – очікуватимуть у суботу волонтери на площі Галицькій у Львові.

Активіст громадської ініціативи «Допоможи фронту» Любов Возняк розмістила на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook» ілюстроване повідомлення про те, яку допомогу збиратимуть фронтовикам біля пам’ятника королю Данилу на площі Галицькій у Львові сьогодні, 28 березня, з 17.00 до 19.00. Окрім того, волонтер розмістила на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook» фотографію автомобіля й написала:

«КУПИМО МАШИНУ РАЗОМ! Машина вже стоїть на кордоні, а ми ще не назбирали грошей.  А хлопці, що стоять у Новій Бахмутівці дуже її потребуть.

Вартість «Нісанчика», що пригнали зі Швейцарії, після фарбування і рихтування становитиме 2300 дол. У мене є 500 дол. Давайте разом їхм купимо їм машинку, бо наша перемога – це важка праця усього народу!

Гроші можна приносити на збірку до короля Данила, з примткою «на машину» або скидати на картку приватбанку 4149 4978 2970 9577 Возняк Любов Мирославівна (Лучкевич)».

А сьогодні, 28 березня, Любов Возняк додала на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook»:

«СМАЧНО ЇМО, ЩОБ КУПИТИ МАШИНКУ )))) В суботу 28 березня у Львові на площі Галицькій біля Короля Данила відбудеться волонтерська збірка, організована ініціативою Допоможи фронту!

Учасники Львівський кульїнарний клюб «Zdorowja I Spoki'j» влаштовують на підтримку Армії доброчинне частування. На вас чекає ірландське рагу з ягнятини подарованої волонтерам Marta Dobrianska та традиційний ірландський хліб на соді та кислому молоці зроблений власноруч Julia Kutsmida. Зібрані кошти будуть передані волонтерам.

Не прогавте шансу поїсти на свіжому повітрі і допомогти нашим хлопцям на фронті. З 13.00 по 19.00 волонтери з ДФ збиратимуть кошти на джип «Ніссан» для солдатів з 22 ТРО. Достойно і з користю, назло ворогу – частуймося і допомагаймо!».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів