У Львові з 17.00 до 19.00 біля пам’ятника королю Данилу збиратимуть необхідне воїнам на передовій

10:42 4 листопада 2014 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки волонтера Любові Возняк в інтернет-мережі «Facebook»

Волонтери зі спільноти «Допоможи фронту» повідомляють, що у вівторок на площі Галицькій прийматимуть від небайдужих співгромадян національну символіку, ліхтарики, батарейки, свічки, шапки, светри, шарфики, термобілизну, футболки, спальники й каремати для фронтовиків.

На сторінці громадського активіста й волонтера спільноти «Допоможи фронту» Любові Возняк в соцмережі розміщено оголошення про те, що сьогодні, 4 листопада, у Львові з 17.00 до 19.00 біля пам’ятника королю Данилу на площі Галицькій збиратимуть воїнам на передову національну символіку, ліхтарики, батарейки, свічки, шапки, светри, шарфики, термобілизну, футболки, спальники й каремати. Волонтер також написала:

«Хлопці зі Львові, які стоять на блок пості в краматорську (спецпризначенці львівського ЗТУВСП – загону територіального управління Військової служби правопорядку. – «ЩЛ») дуже просили взуття. Але не берці, а такі дутіки з калошами, вони дешевші значно, але і на них треба гроші. Всі надходження що у мене були на картці я вчора перевела на оплату спальників 6 000 грн і ще маю 660 перекинути готівкою, бо на картці більше не було. За вчорашній день було пару надходження. Отож хто хоче купити хлопцям дутіки – доєднуйтеся, бо список не хілий )))

41р -25 пар, 44рр- 40 пар, 45 р- 30 пар, 42 р- 45 пар, 43р -80 пар

Любов Возняк повідомила це у вівторок на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів