У Львові з 17.00 до 19.00 біля пам’ятника королю Данилу традиційно збиратимуть необхідне воїнам

11:12 30 грудня 2014 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки волонтера Ігоря Мазепи в інтернет-мережі «Facebook»

Громадська ініціатива «Допоможи фронту» повідомила, що й сьогодні її волонтери чекатимуть небайдужих на площі Галицькій.

На сторінці Громадської ініціативи «Допоможи фронту» в інтернет-мережі «Facebook» розмістили ілюстроване повідомлення про те, що й сьогодні, 27 грудня, біля пам’ятника королю Данилу у Львові на площі Галицькій.також традиційно збиратимуть з 17.00 до 19.00 необхідне воїнам.

Натомість на сторінці активіста ГІ «Допоможи фронту» Ігоря Мазепи в інтернет-мережі «Facebook» повідомляється: «Кожен може стати волонтером – головне встати з дивана! Куриш? Кидай! Цигарки приноси для солдат у вівторок, четвер, суботу з 17.00 до 19.00 до памятника королю Данилу».

Як інформував «Щоденний Львів», організатор і координатор допомоги українським військовим на східних теренах нашої країни Сергій Глотов повідомив, що зараз дуже потрібні гроші купівлю необхідних на фронті: тосолу – 100 л, безпілотника для батальйону «Луганськ 1» – 1100 доларів, 20 комплектів форми – 7000 грн, генератора дизельного – 1 шт., бензопил – 5 шт., інструменти для ремонту автомобілів – ключі гайкові, головки накидні й домкрати, а також українська символіка – стрічки, прапори, прапорці.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів