У Львові вже встановлено 28 «розумних» світлофорів

23:33 29 липня 2014 р.

Фото до новини


Фото: vorobus.com

Повідомляючи про це у вівторк, прес-служба міськради додає – і один пішохідний перехід, який регулюється світлофорною сигналізацією.

Як повідомила сьогодні, 29 липня, «Щоденному Львову», прес-служба міськради, у нашомумісті вже встановлені всі «розумні світлофори» у межах проекту «Система організації дорожнього руху для трамвайних коридорів №2 і №6». У повідомленні також стверджується:

«За інформацією ЛКП «Львівавтодор», підрядна компанія «Сварко Трафік Системс ГмбХ» вже встановила 28 світлофорів і один пішохідний перехід, який регулюється світлофорною сигналізацією. На даних об’єктах також вже встановлено 20 відеодетекторів, які під’єднанні до Центрального диспетчерського пункту та 24 інформаційні дисплеї для пасажирів трамвайних маршрутів №2 та №6. 

Як розповів начальник відділу автоматизованих систем керування рухом ЛКП «Львівавтодор» Мирослав Туркевич, зараз йде випробування інтегрованих баз даних для подачі інформації на дисплеї. Вже завтра компанія «Сварко» почне подавати необхідні дані на інформаційні дисплеї.

Також будуть залучені GPS-термінали для водіїв тролейбусів.  За словами Мирослава Туркевича, відповідно до проекту, змонтовано 29 світлофорних об’єктів.

«Зараз ми розглядаємо питання щодо заміни на «розумні» два світлофорні об’єкти на пр. Свободи – вул. Гнатюка, вул. Левицького та вул. Князя Романа», – розповів Мирослав Туркевич».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів