У Львові найближчим часом планують ремонтувати вулицю Мечнікова й проспект Свободи (відео)

15:04 31 липня 2015 р.

Вулиця Мечнікова у Львові

Вулиця Мечнікова у Львові
Фото: inlviv.net

Міський голова Андрій Садовий анонсував у п’ятницю: «В цьому році ми запланували дуже багато ремонтів наших доріг».

У Львові триває активна ремонтна кампанія. Окрім доріг, які місто ремонтує у співпраці з ЄБРР, тривають також ремонти на вулицях Лисенка й Пасічній.

Невдовзі будуть розпочаті роботи на вулиці Мечникова. Про це у традиційному відеозверненні розповів міський голова Львова Андрій Садовий, який зазначив:

«В цьому році ми запланували дуже багато ремонтів наших доріг. Зараз в ремонті вулиці Стуса, Промислова, Гайдамацька, Богдана Хмельницького.

Також відновили роботи на вул Пасічній, там кладемо третій шар асфальту. Вулиця Лисенка ремонтується від вулиці Короленка до вулиці Заньковецької. Роботи надзвичайно багато.

Плануємо найближчим часом розпочати роботи на вулиці Мечнікова. Також проспект Свободи – треба замінити асфальтне покриття на бруківку, замінити мережі.

Не забуваємо і про наші спальні райони. Маємо дуже велику амбіцію в цьому році відремонтувати 170 тисяч квадратних метрів міжквартальних доріг в наших спальних районах. Також 80 тисяч квадратних метрів хідників. Це надзвичайно важливо».

Про це повідомили сьогодні, 31 липня, «Щоденному Львову», в прес-службі міської ради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів