У Львові визначать переможців конкурсу пропозицій інститутів громадянського суспільства

11:45 15 лютого 2019 р.

Фото до новини


Фото: loda.gov.ua

За рішенням конкурсної комісії, відкритий захист конкурсних пропозицій, розроблених інститутами громадянського суспільства розпочнеться у вівторок, 19 лютого, о 10.00 у 412-му кабінеті Львівської ОДА.

Про це повідомили в п’ятницю, 15 лютого, в прес-службі Львівської облдержадміністрації, де також розповіли: «Загальна кількість поданих конкурсних пропозицій становить 90. До другого етапу конкурсу допущено 89 конкурсних пропозиції. Припинено участь у конкурсі одного учасника через невідповідність вимогам постанови Кабінету міністрів України №1049 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу з визначення програм (проектів, заходів), розроблених інститутами громадянського суспільства, для виконання (реалізації) яких надається фінансова підтримка» від 12 листопада 2011 року».

«Захист конкурсної пропозиції здійснюватиме керівник або уповноважений представник учасника конкурсу. Під час захисту проекту організації рекомендується використовувати мультимедійну презентацію, яка обов`язково має містити назву, мету, цільову аудиторію проекту, очікувані результати та бюджет проекту. На відкритий захист надається три-п'ять хвилин. Представники громадськості та засобів масової інформації мають право бути присутніми під час відкритого захисту як спостерігачі», – поінформували також у прес-службі Львівської облдержадміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів