У Львові виявили 36 поривів на теплових мережах

14:40 8 травня 2019 р.

Світлина ілюстративна

Світлина ілюстративна
Фото: city-adm.lviv.ua

У Львові виявили під час гідравлічних випробувань 36 поривів на теплових мережах.

Про це повідомили в середу, 8 травня, в прес-службі Львівської міськради, де також розповіли: «Теплопостачальні підприємства Львова проводять гідравлічні випробування теплових мереж. За результатами першого дня гідравліки виявлено 33 пориви на теплових мережах «Львівтеплоенерго» і три пориви на мережах «Залізничнетеплоенерго». На час гідравліки ЛМКП «Львівтеплоенерго» призупинило подачу гарячої води до 995 будинків, ЛКП «Залізничнетеплоенерго» до 222 будинків.

Головний інженер «Львівтеплоенерго» Володимир Штейбарт зазначив: «У понеділок, 6 травня, ми розпочали підготовчі роботи до проведення гідравлічних випробувань, і вже вчора був перший день, коли розпочали гідравити ділянки мережах. За результатами першого дня було виявлено дев’ять поривів на мережах Сихівського напрямку, стільки ж поривів на магістральних мережах, які ідуть від ТЦ «Північна» (Тец-2), і шість поривів на теплових мережах Шевченківського району».

Володимир Штейбарт також розповів: «Сьогодні гідравимо мережі Личаківського району. Залишається ще Франківський район, вулиці Стрийська, Новий Львів. До кінця тижня плануємо завершити випробування на усіх магістральних мережах. Тому завтра у нас буде робочий день для ремонтних служб, які задіяні в гідравлічних випробуваннях. Також приступаємо до робіт з ліквідації виявлених поривів і пошкоджень на трубопроводах»

Натомість у «Залізничнетеплоенерго» повідомили: «За перший день гідравлічних випробувань було виявлено три пориви на теплових мережах Залізничного району. Гідравлічні випробування у Залізничному районі ми розділили на дві частини. Зі 6 травня гідравимо усі мережі, крім Левандівки і Рясного. Тут гідравліка розпочнеться з наступного тижня».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів