У Львові втопився в озері на Сихові хлопчик

15:22 28 січня 2018 р.

Фото до новини


Фото: google.com.ua

Водолази знайшли в озері на вулиці Райдужній тіло хлопчика після кількагодинних пошуків вже без ознак життя.

На сторінці громадської організації «Варта 1» в інтернет-мережі «Facebook» повідомили сьогодні, 28 січня: «На вулиці Райдужній, 20 (Сихів) двоє дітей провалилися під лід, одну дитину дістали з озера (жива), іншу правоохоронні органи і ДСНС шукають під льодом».

«Одна дитину забрали в лікарню – ту, яку витягнули, а по іншій є ще питання –  чи дійсно було їх двоє, поїхали до батьків. Якщо підтвердиться, то водолази будуть шукати тіло», – поінформували також на сторінці громадської організації «Варта 1» в інтернет-мережі «Facebook».

Натомість голова Сихівської районної адміністрації Галина Гладяк розповіла в неділю, 28 січня: «Сьогодні близько 13.50 мені повідомили, що на вулиці Райдужній під кригу провалилось двоє хлопців. Очевидці кажуть, що було четверо хлопців 10-11 років. Двоє зі страху почали втікати і кликати на допомогу. Мешканці з вулиці Райдужної, 20 викликали швидку та всі інші служби. Одного хлопчика витягнули живим. А другого наразі шукають водолази. Мешканці кажуть, що то не місцеві діти. При обстеженні видно, що криги там дуже і нема. При березі вода, на середині озерця є трохи криги, але такої, щоб товстої там нема. Що вони там робили і чому пішли на кригу – не відомо».

Про це повідомили сьогодні, 28 січня, в прес-службі Львівської міськради. А невдовзі в прес-службі Львівської міськради поінформували: «Тіло іншого хлопця фахівці-водолази знайшли після кількагодинних пошуків вже без ознак життя».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів