У Львові виписали штрафів на 7 млн грн за неправильне паркування

22:13 9 липня 2020 р.

Фото до новини

У 2020 році у Львові змінено зонність паркувальних майданчиків та вартість паркування. Для збільшення способів оплати за послуги паркування ЛКП "Львівавтодор" уклало договір з компанією "EasyPay".

Термінали оплати цієї компанії вже доступні для розрахунків за послуги паркування.

Про це інформує Львівавтодор.

"Станом на сьогодні ЛКП «Львівавтодор» надає послуги паркування на 48 майданчиках для паркування зі загальною кількістю 1253 паркомісця. У наших планах збільшувати надходження до бюджету від паркінгів завдяки збільшенню кількості місць для паркування, а також шляхом покращення платіжної дисципліни водіїв", — зазначають у ЛКП "Львівавтодор".

І додають, що в місті продовжують працювати інспектори з паркування, які штрафують водіїв, виносять постанови, розглядають справи щодо порушень правил паркування та евакуйовують авто на штрафмайданчик.

За словами начальника управління безпеки міста Юрія Діля, з початку цього року інспектори з паркування виписали близько 20 тисяч постанов на суму понад 7 млн грн за порушення водіями ПДР. Натомість за весь період роботи відділу працівники виписали понад 64 тисячі постанов, що дозволило залучити до міського бюджету понад 15 млн грн.


Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів