У Львові викинулася з вікна будівлі управління податківців і загинула 32-річна підприємець (відео)

16:03 29 травня 2014 р.

Фото до новини


Фото: wikimapia.org

За попередньою інформацією, їй було нараховано величезний штраф – 500 тисяч грн.

«IA ZIK» інформує сьогодні, 29 травня, в повідомленні «У Львові загинула підприємець, яка викинулася з вікна ГУ Міндоходів»:

«Сьогодні з десятого поверху будівлі ГУ Міндоходів у Львівській області на вул. Стрийській, 35 у Львові вистрибнула з вікна молода жінка – приватний підприємець. Про це 29 травня IA ZIK повідомили очевидці події.

Начальник ВЗГ ГУ МВСУ у Львівській області Світлана Добровольска у коментарі IA ZIK підтвердила факт самогубства. «О 13.20 год. в міліцію надійшло повідомлення від працівника однієї з адмінбудівель на вул. Стрийській у Львові про те, що з вікна цієї адмінбудівлі впала людина. На місце виїжджала слідчо-опаративна група. З тильного боку будинку було виявлено тіло молодої жінки без ознак життя. З’ясувалося, що це 32-річна львів’янка і що вона впала з 10 поверху цієї адмінбудівлі», – повідомила Добровольска.

За її словами, міліція зараз з’ясовує всі обставини цього трагічного випадку. За попередньою інформацією, яка є у розпорядженні IA ZIK, підприємця викликали в податкову. Нібито їй було нараховано величезний штраф розміром 500 тис. грн. Відомо, що внаслідок інциденту без мами залишилася кількамісячна дитина».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів