У прокуратурі спростували інформацію про обставини ДТП на Львівщині (відео, оновлено)

10:20 5 вересня 2016 р.

Фото до новини


Фото: 24tv.ua

Водій «BMW 525», який скоїв зіткнення поблизу села Угерсько в Стрийському районі, не намагався уникнути переслідування патрульної поліції.

У прес-службі прокуратури Львівської області повідомили сьогодні, 5 вересня, що поширена у ЗМІ інформація з приводу обставин вчинення ДТП на трасі Київ-Чоп не відповідає дійсності. Один зі свідків цієї дорожньо-транспортної пригоди розповів слідчим, що водій «BMW 525», який скоїв зіткнення поблизу села Угерсько в Стрийському районі, не намагався уникнути переслідування патрульної поліції.

Депутат Львівської міськради й голова виконкому ГО «Варта 1» Ігор Зінкевич повідомляв про цю ДТП вчора, 4 вересня. За його словами, неподалік КПП на Стрийській трасі водій «BMW» зіткнувсязі швидкістю 200 кілометрів за годину з іномаркою, внаслідок чого його автівку розкололо навпіл. В іномарці всі живі, водій «BMW» – також. Його забрала карета швидкої медичної допомоги. Ігор Зінкевич повідомив це на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook», де він також опублікував фото з місця події. Як інформував «ЩЛ», внаслідок зіткнення чотирьох автівок загинув львів’янин.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів