У Львові встановили «благодійні» контейнери (відео)

15:42 7 листопада 2013 р.

Фото до новини


Фото: s.citysites.com.ua

Кожен охочий може залишити в них непотрібний одяг, взуття чи книжку для нужденних.


Відео: 24tv.ua

Як повідомляє сьогодні, 7 листопада, «Телеканал новин «24», у Львові втілюють світову благодійну практику – встановили контейнери, в які кожен охочий може викинути непотрібний одяг, взуття чи книжку для нужденних. Зібрані речі, привівши до ладу, роздадуть безхатченкам та малозабезпеченим сім’ям і завезуть у благодійні крамнички, де кожен за добровільну пожертву зможе щось і собі придбати. 

Збір вживаного одягу організувала громадська організація «Оселя». Її активісти поки що закупили на спонсорські кошти три контейнери. 

Два із них уже встановили біля Музею Ідей по вулиці Валовій, 18а та храму Різдва Пресвятої Богородиці на Сихові. Про розташування ще одного наразі розмірковують.

Якщо ця практика приживеться, то у Львові встановлять шість таких контейнерів. Вартість одного з них – понад п'ять тисяч гривень, а виготовило їх підприємство «Зелений Львів». 

Як повідомляв «ЩЛ», у Львові молодь збирає теплий одяг для безхатченків, а в його Сихівському районі вирішили одягнути сто дітей із малозабезпечених сімей.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів