У Львові впровадять пілотний проект міліцейської реформи (відео)

10:20 11 вересня 2014 р.

Фото до новини


Фото: ТСН

Правоохоронців стане менше, але вони отримуватимуть більшу зарплатню.


Відео: ТСН

У Львові впровадять пілотний проект міліцейської реформи – правоохоронців перевірятимуть на детекторі брехні, їхню кількість скоротять, а зарплатні обіцяють підвищити. Згідно з новими змінами, під час прийняття правоохоронця на керівну посаду, радитимуться з громадськістю, а звичайних працівників братимуть на роботу після перевірки на детекторі брехні.

Загальну кількість міліціонерів обіцяють скоротити, а от платитимуть тим, хто залишиться працювати, більше. Розробники стратегії обіцяють небачені результати після впровадження нових заходів і стверджують, що вже за чотири роки українці повністю довірятимуть людям у погонах і почуватимуться у власній країні в повній безпеці.

Пілотний проект реформи запустять у Львові. Також збираються ввести і оцінку правоохоронців самими львів'янами.

«Одним із базових стратегічних моментів реформування ми бачимо необхідність збільшення заробітної плати працівників органів внутрішніх справ, тому що, вибачте, коли дільничний отримує 1800-1900 гривень, це спонукає його до корупційних дій. Тому що ми розуміємо, – людина зі зброєю, людина у формі, яка зранку до вечора на роботі за такі гроші...», – заявив заступник глави МВС Микола Величкович.

Про це повідомили сьогодні, 11 вересня, в сюжеті «Телевізійної служби новин» каналу «1+1».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів