У Львові водії можуть сплатити штраф на місці порушення за допомогою мобільного терміналу (+відео)

15:20 14 січня 2015 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівського обласного управління ДАІ

Як повідомили в середу в прес-службі обласного управління ДАІ, сплатити штраф за порушення Правил дорожнього руху відтепер можна за допомогою мобільного терміналу, встановленого у патрульному автомобілі ДАІ.


Відео: телеканал «ZIK»

У прес-службі обласного управління ДАІ інформують сьогодні, 14 січня, в повідомленні «У Львові водії мають змогу сплатити штраф на місці порушення за допомогою мобільного терміналу»:

«Сплатити штраф за порушення Правил дорожнього руху відтепер можна за допомогою мобільного терміналу, встановленого у патрульному автомобілі ДАІ. Скористатися таким нововведенням можуть львів’яни та гості міста.

Крівник Державтоінспекції Львівщини, полковник міліції Олександр Хутняк зазначив із цього приводу: «Наразі ми отримали два таких мобільних термінали. Проводимо їх тестування, цікавимося думкою людей». 

За його словами, скористатися новою послугою можна у випадку, якщо накладення штрафу за порушення входить до компетенції працівників ДАІ. Олександр Хутняк також наголошу: «Сплачувати штраф безпосередньо на місці, через мобільний термінал, або ж звернутися згодом до банку – усе це залежить виключно від бажання самого водія» 

Своєю чергою, старший інспектор дорожньо-патрульної служби Державтоінспекції Львова Андрій Дідух повідомив: «Ми розповідаємо людям, що є така можливість - заплатити штраф на місці за допомогою банківської картки, - говорить Якщо водій висловлює таке бажання, – вводимо серію та номер протоколу, розмір штрафу. Один чек віддаємо порушнику, інший – приєднуємо до протоколу».

Правоохоронці кажуть: за кілька днів скористатися новою послугою вже встигли понад 20 водіїв. Львівські керманичі, загалом, досить схвально оцінюють нововведення.

Таксист Сергій говорить: «Вважаю, так набагато зручніше. Якщо є картка, то навіщо їздити у банк, – можна на місці сплатити».

Такої ж думки і львів’янка Наталія. Жінка також відзначає, що такий спосіб оплати значно економитиме час і позбавлятиме водіїв зайвих клопотів».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів