У Львові внесли зміни до детального плану території

09:45 25 червня 2019 р.

Фото до новини


Фото: drive.google.com

У вівторок, 25 червня, розпочалося громадське обговорення щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проекту внесення змін до детального плану території, обмеженої проспектом Чорновола й вулицями Липинського, Замарстинівською та Хімічною у Львові, яке триватиме до 25 липня.

Про це повідомили в прес-службі Львівської міськради, де також розповіли: «Підстава розроблення – рішення виконавчого комітету Львівської міської ради №539 від 25 травня 2018 року. Замовником детального плану території є управління архітектури та урбаністики департаменту містобудування Львівської міської ради, розробником – ДП ДІПМ «Містопроект».

«Із проектом містобудівної документації можна ознайомитись на сайті Львівської міської ради у рубриці «Місто – Проекти детальних планів території» та у відділі громадського партнерства управління «Секретаріат ради» (кабінет 3 539 на площі Ринок, 1», – поінформували також у міськраді.

«8 липня 2019 року відбудеться громадське слухання згаданого проекту детального плану території. Місце проведення – міський Палац культури імені Гната Хоткевича на вулиці Кушевича, 1. Початок – о 18:00. Письмові зауваження та пропозиції до проекту детального плану території можна подавати до 25 липня 2019 року включно до управління архітектури та урбаністики департаменту містобудування Львівської міської ради через Центри надання адміністративних послуг або як електронне звернення», – повідомили також у міськраді.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів