У Львові внаслідок зіткнення карети швидкої допомоги й трамвая постраждали медики (відео, оновлено)

09:00 11 січня 2016 р.

Фото до новини


Фото: unn.com.ua

Легкі забої отримали троє лікарів та їхня дворічна пацієнтка.

10 січня о 12:52 на перехресті проспекту Свободи й вулиці Памви Беринди у Львові сталося зіткнення карети швидкої медичної допомоги та трамвая маршруту №9. Унаслідок ДТП три працівника бригади швидкої медичної допомоги отримали травми та були доставлені в травмпункт Львівської міської клінічної лікарні швидкої медичної допомоги – лікар бригади швидкої медичної допомоги 1972 року народження й фельдшери бригади швидкої медичної допомоги 1988 та 1984 років народження.

Після надання медичної допомоги потерпілі направлені на амбулаторне лікування за місцем проживання. Внаслідок ДТП було припинено рух міського електротранспорту (трамваїв) до 14:15. Затримка руху склала одну годину 23 хвилини. Обставини ДТП встановлюються.

Про це розповіли сьогодні, 11 січня, на сайті департаменту з питань цивільного захисту Львівської обласної державної адміністрації.

«ДТП на проспекті Свободи неподалік вулиці Беринди – швидка допомога врізалася в трамвай. Двоє потерпілих дівчинка зі швидкої вдарилася головою і лікар», – повідомили 10 січня на акаунті Поліцейської поліції Львова в «Тwitter», де також опублікували світлину з місця події.

Натомість тележурналісти розповіли: «У Львові карета швидкої протаранила трамвай. Легкі забої отримали троє лікарів та їхня дворічна пацієнтка. Також на Львівщині трапилася фатальна ДТП. Поблизу села Ременів не розминулися двоє «Жигулів». В одному з авто  пасажир загинув на місці, водія шпиталізували у тяжкому стані. У другому – двоє травмованих, серед них 13-річний хлопець».

Про це повідомили сьогодні, 10 січня, в «Телевізійній службі новин» каналу «1+1». Подробиці – в її відосюжеті:

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів