У Львові власник вівчарки, який загриз сусідського собаку, заплатить суду 505 гривень

11:25 26 лютого 2021 р.

Фото до новини

Німецьку вівчарку за рішенням суду має конфіскувати виконавча служба.

Личаківський районний суд Львова визнав винним у порушенні правил тримання собак власника німецької вівчарки, який загриз сусідського собаку. Суд оштрафував чоловіка на 85 грн з конфіскацією собаки.

Про це написав Захід.нет.

Як вказано у постанові суду, випадок трапився у грудні 2020 року на вул. Олександра Олеся біля будинку №25в, що біля парку «Погулянка». Німецька вівчарка гуляла на вулиці без повідка та забігла на прибудинкову територію ОСББ, де покусала собаку породи йоркширський тер’єр. Згідно з даними ветеринара, від отриманих травм йорк помер.

Власник німецької вівчарки не прийшов на судове засідання, тому справу розглядали без нього. Дослідивши матеріали справи, суддя Світлана Леньо визнала власника вівчарки винним у порушенні правил тримання собак, призначивши покарання у вигляді 85 грн штрафу з конфіскацією собаки. Він також має сплатити 420 грн судового збору.

За рішенням суду тварину має конфіскувати виконавча служба. Хоча досі після таких рішень судів власникам собак вдавалось уникати конфіскації тварин.

На Львівщині лише чотири справи про знущання над тваринами дійшли до суду (відео)

Бізнес на диких тваринах: у Львові розповіли, що з цим робити

Щороку в Карпатах вбивають 40-50 ведмедів: жоден браконьєр за 2017-2020 роки не покараний

У Львові відчинила двері Домівка врятованих тварин

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів