У Львові влаштували кільце на перехресті вулиць Джорджа Вашингтона й Зеленої

12:58 20 вересня 2014 р.

Фото до новини


Фото: wikipedia.org

Як повідомили в суботу «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, вже сьогодні зранку там організовано рух по колу.

У прес-службі міської ради повідомили сьогодні, 20 вересня, «Щоденному Львову», що на перехресті вулиць Вашингтона й Зеленої влаштували кільце. В повідомленні також зазначено:

«Відтак, змінено рух транспорту. Як повідомили у Личаківській районній адміністрації, вже сьогодні зранку організовано рух по колу. 

«Вночі працівники «Львівелектротранс» переключили контактні мережі. Вже сьогодні тролейбуси та машини їздять по кільцю. Також виставлено усі необхідні інформаційні та дорожні знаки. Деякі роботи ще триватимуть і наступного тижня. Також домовлено, що протягом 3 днів на місці будуть працівники ДАІ. З понеділка будемо наносити розмітку та пішохідні переходи. Всі роботи виконуються за кошти двох районних адміністрацій – Сихівської та Личаківської. Також ЛКП «Львівелектротранс» за свої кошти влаштовувало контактну мережу», – розповів Іван Лозинський, голова Личаківської районної адміністрації. 

«Кільце вже закінчуємо облаштовували, виставлені необхідні знаки. Ще сьогодні викладаємо камінь, з понеділка будуть проведені роботи з озеленення кільця. Думаю, до кінця наступного тижня усі роботи будуть завершені», – розповіла Ірина Маруняк, голова Сихівської районної адміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів