У Львові відремонтують трамвайну колію

10:45 18 липня 2019 р.

Фото до новини


Фото: скріншот з «YouTube»

Міська рада спрямувала «Львівелектротрансу» 24 мільйони гривень.

Про це повідомили в четвер, 18 липня, на порталі оперативних новин «Varta1», де також поінформували: «Про це розповів депутат Львівської міської ради й голова виконкому громадської організації «Варта 1» Ігор Зінкевич».

Ігор Зінкевич зазначив: «Маю повідомити приємну новину для мешканців вулиць Сахарова і Княгині Ольги, а також прилеглих мікрорайонів – за моїм наполяганням Львівська міська рада спрямувала «Львівелектротрансу» 24 мільйони гривень в якості поповнення статутного капіталу підприємства із бюджету розвитку Львова. Ці кошти мають бути скеровані в тому числі на проведення ремонту трамвайної інфраструктури. Про це мені повідомила директор департаменту економічного розвитку ЛМР».

Депутат також розповів: «Я неодноразово звертався до влади міста із проханням провести поточний ремонт трамвайної колії на вулицях Сахарова і Княгині Ольги із заміною зношених шпал та рейок і виправкою колії. Це необхідно, щоб закуплені в Берліні трамваї « Tatra KT4DM» не зношувалися передчасно через поганий стан колії».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів