У Львові відремонтували залізничний переїзд

17:15 24 грудня 2019 р.

Фото до новини


Фото: railway.lviv.ua

Залізничники Львівської магістралі завершили капітальний ремонт залізничного переїзду на вулиці Курмановича у Львові.

Про це повідомили на сайті «Львівської залізниці», де також розповіли,  що у Львові вже відкрили рух автотранспорту через залізничний переїзд на перегоні «Скнилів-Рудне», який перетинає автодорогу на вулиці Курмановича. Залізничники Львівської магістралі виконали капітальний ремонт переїзду й відкрили рух паралельно зі завершенням частини робіт першої черги з ремонту автодороги на вул. Курмановича.

Капітальний ремонт переїзду було проведено з метою підвищення рівня безпеки руху поїздів, автотранспорту та пішоходів. У комплексі робіт залізничники демонтували старий переїзний настил, уклали колійну решітку, виконали бетонування основи переїзного настилу, проклали кабельно-провідникові мережі, встановили металеву огорожу.

Окрім асфальтування під’їздів проїжджої частини, залізничники встелили бруківкою пішохідну доріжку та провели опоряджувальні роботи прилеглої території. Торік у рамках першої черги цього проекту Львівська залізниця облаштувала регульований пішохідний перехід через залізничні колії, що з'єднав вулиці Городоцьку та Курмановича у Львові.

Як інформував «Щоденний Львів», вулиця Курмановича буде відкритою для проїзду в четвер-п'ятницю.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів